Styring af fødevaretab og -spild (Food Loss & Waste) i praksis
Målgruppe
Styring af fødevaretab og -spild i praksis henvender sig til personer som arbejder med bæredygtighed og social ansvarlighed, samt medarbejdere med ansvar for eller interesse i systematisk at arbejde med reduktion af organisations fødevaretab og -spild og bedre udnyttelse af sidestrømme. Kendskab til bæredygtighed eller organisations fødevarestrømme vil øge udbyttet, men det er ikke en forudsætning.
Indhold
- Definition af fødevaretab og -spild og fødevareværdikæden
- Fødevaretab og -spild – hvor opstår det og hvor meget tab og spild er der i vores fødevareproduktion?
- Oversigt over forsyningskæder
- Gennemgang af styring af fødevaretab og -spild hovedelementer
- Politik og ledelsens involvering
- Kvantificering
- Forebyggelsesplan og styring af fødevaretab og -spild
- Målbare mål
- Monitorering, overvågning og løbende forbedring
- Der tages udgangspunkt i praktiske cases gennem hele kurset
Emner og begreber præsenteres og der arbejdes en del praktisk med udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og produkter. Det er en fordel at medbringe egen PC.
Heldagskursus med fuld forplejning i kursuslokalerne ved Bureau Veritas. Kurset kan også afholdes på en virksomhed, hvis dette ønskes.
I forlængelse af kurset tilbydes kursusdeltagere rabat på rådgivning indenfor fødevaretab og -spild.
kursusdatoer
Startdato | Slutdato | lokation | Varighed | Pris | Bestil |
---|---|---|---|---|---|
Coming soon.. |
Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.
Alle priser er ekskl. moms.