Kurser & netværk | Fødevaresikkerhed
Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i fødevarekæden. Krav om sikre produkter, som alle kan føle sig trygge ved. Men for at dette kan blive en selvfølge, kræver det styring, systematik, dokumentation og veluddannede medarbejdere.
På fødevarekurserne dækker vi hele kostpyramiden fra de grundlæggende hygiejnekurser angående vitaminrige inspirationsseminarer til de CQI-IRCA-registrerede Lead Auditor kurser helt i toppen.
Kurserne bygger på et indgående kendskab til standarderne, som vi i nogle tilfælde, ved en masse praktisk erfaring fra audits i både Danmark og udlandet, selv har været med til at udvikle. Og den gode nyhed er, at vi faktisk er ret dygtige til fødevaresikkerhed i Danmark.
Kursusoversigt
ISO 22000 IN-DEPTH (IN ENGLISH)
ISO 22000 INSPIRATIONSSEMINAR
ISO 22000 INTERN AUDITOR
FSSC 22000 INTERN AUDITOR
FSMS ISO 22000:2018 LEAD AUDITOR FØDEVARESIKKERHED (CQI AND IRCA-CERTIFICERET)
KVALITETSBEVIDSTHED NEXT LEVEL
BASIC GOOD MANUFACTURING PRACTICE (ONLINE)
OPBYGNING AF HACCP-SYSTEMER
FSMA/PCQI-KURSUS
FRA ISO 22000 TIL FSSC 22000 VERSION 6
IFS version 8
IFS VERSION 8 OPGRADERINGSSEMINAR
FSSC VERSION 6 OPGRADERINGSSEMINAR
FØDEVARESIKKERHEDSKULTUR (FOOD SAFETY CULTURE)
ROOT CAUSE ANALYSIS (RCA)
LEVERANDØRSTYRING
RISK MANAGEMENT
FORSTÅ DE NYE ISO-KRAV OM KLIMAÆNDRINGER
UNDERSTAND THE NEW ISO REQUIREMENTS ON CLIMATE CHANGE